Eddie är dödHar ju inte varit här inne på ett tag och har 100 ursäkter för det egentligen, men som jag inte kommer skriva som ursäkter för det är mil blogg och jag bestämmer hur mycket//lite jag vill skriva...
 
Som rubriken lyder, Eddie har dött. Så jävla förkrossad över det för det första och det sliter mig i stycken att ändå åka till stallet varje dag. Liksom, försöker leta efter hans hovspår i hagen, hela tiden göra iordning höpåse till honom med. Kimmie som var bästis med Eddie är också förkrossad. Hon står och ropar jämt. Hon gnäggar i princip aldrig, blev nästan förvånad över hur hon låter när hon gnäggar för jag har nästan aldrig hört det. Hon brukar bara mullra när man kommer i hagen eller med mat.
 
Är även dunderförkyld nu, började i tisdags och der blir bara värre? Typ livrädd för att vara sjuk, så jag kanske ska började med att inte rida men det går inte. Tävlar ju elitserien (som inte gått så jättebra men det räknade vi med heheh). Har även ridit Roxy nu ett tag igen och det tar sig föe hopphästen med! Hon har utvecklat sin ökade trav jättefint och tar för sig bra. Hon måste dock lära sig att sträcka ut halsen och inte gå i tävlingsform jämt.
 
I söndags när elitserien var så åkte även jag och Frida till Partille och såg Miriam Bryant. Efter framträdandet fick vi även chansen att prata med henne efteråt om allt och inget typ. Hon dricker röd mjölk på scen om någon undrar ;)
 
Så nu vet ni la hur läget är. Nu dröjer det väl bara ytterligare 1 månad innan nästa inlägg kommer :)

Lämna en kommentar till inlägget: