Dåligt resultat & TräningGod dag! (Okey det lät gammaldags men det får va).
 
Sitter just nu utanför Eddies box och lyssnar på det mysiga ljudet av hötuggande från både hans och Kimmies munnar ;) Rofyllt! Eddie kommer då och då och buffar mig i huvudet haha. Ska träna med fröken K ikväll och då får båda hästarna stå inne och vila lite.
 
Helgens resultat kan jag dra lite kort (hehehe) också. I La:1 glömde jag spänna sadelgjorden och det hör ni ju själva hur det låter hahahaha. Kimmie blir väldigt orolig då och eftersom jag bara värmt upp med lättridning och inga rörelser alls innan (!) märkte jag det inte förrän jag red upp mot domaren och gjorde halt. 64% och 2:a utanför placering.
 
La:P2 gick SÅ mycket bättre och jag var supernöjd. Men det var tydligen bara jag och domare H som tyckte vi gjorde ett fint program. De andra verkade rätt bittra hehehe men som den ena domaren skrev, "fin uppvisning men tyvärr med för många missar". Jag gjorde totalt 3 grova misstag vilket ledde till allt från en 1:a till en 4,5:a. Men jag skulle aldrig lägga skulden på någon annan än mig själv. 2 av missarna var i förvända galoppen och jag slappnade väl helt enkelt bara av. Minns att jag tänkte "nu e de höger förvänt de kan vi" å så släppte jag allt... I andra förvända fick jag aldrig Kimmie tillbaka till den rätta galoppen vilket innebar att "bytet" efter blev rätt galopp-skritt-samma galopp igen.
 
Vi lägger det på rutinkontot! 
Ha det fint :)

Lämna en kommentar till inlägget: