Elitserien 2016


Igår gick sista omgången av elit och kan säga att jag och Kimmie satte årets bästa ritt! Inte procentmässigt, inte placeringsmässigt men så gott som fläckfritt från missar på den nivån vi håller nu. Sedan finns saker vi inte kan bra än som kommer bli ännu bättre med tiden, men just igår visade vi upp oss från en väldigt bra sida. 
 
Har varit väldigt lärorikt att vara med i eliten också och så roligt att faktiskt ha kvalat in. Att få vara med där inte alla får vara känns lite exklusivt ;) MEN vilket tufft motstånd! Tror att ca 80% av de som medverkade var med i startlistan för SM i somras. Så inte helt lätt! Tycker vi som lag hade väldigt bra sammanhållning och framför allt stöttade varandra!
 
Tävlingssäsongen är slut för mig och Kimmie med. Slutade väldigt tidigt i år (tror vi la av i November förra året) men vi har haft det lite motigt när vi tränat hemma det senaste nu så vi ska lägga fokus på det. Sedan ska vi tävla lite enklare klasser till en början nästa säsong. En lärdom vi tog sedan förra året, att inte fortsätta på höstens resultat utan kanske nöja oss med LA//LA:P1 och kanske längre fram återgå till FEI.
 
Så nu vet ni lite vad som händer igen :)
 
 
Permalink Kategori: Vardagsinlägg Kommentarer (0)