Tävlingskalendern fram till sommarenJag har 2 tävlingar inplanerade fram tills Kimmie ska få vila. Blivit lite glest med tävlingar över sommaren men har å andra sidan tävlat en del under våren så det bli bra att kunna lägga mer tid på träning än tävling.
 
Spekeröds ridklubb 19/6
Kör LA:1 och LA:P1 där. Får dessvärre inte placera mig i P1:an eftersom att jag inte får starta de klasser jag vill under nästkommande tävling, men eftersom att jag bara ridit den en gång innan är inte det målet, målet är istället att komma över 62% och sätta sista kvalet för att få rida SM-klasserna.... I LA:1 är målet över 67%. 
 
Dagstorportens ryttarförening 29-31/7
Så taggad inför detta meetinget! Kommer åka dit tillsammans med Frida och hennes fina Mojje. Startar LA:1, Lagtävlansprogrammet och LA:2. Önskar jag hade fått starta P1 där med, men den fanns inte som alternativ för min runda, lite surt. Gillar det programmet väldigt mycket! Målen där nere blir att jag ska komma hem med en bra känsla av att vi presterat väl. Sätter alltså inte upp några procentkrav.
 
Efter Dagstorp ska Kimmie få vila och vi kommer ta hem hästarna under några veckor, något vi aldrig gjort innan. Kommer bli så härligt att vakna upp och titta ut genom fönstret och se ens ponnysar stå och beta utanför <3. Efter den minisemestern ska Kimmie tillbaka till Stall Fagared och vi fortsätter med träningarna inför höstens mål. Ska då försöka hitta en tävling som arrangerar FEI inledande, vilket är målet att nosa på i höst. 
 
 
Se så fin hon är i kroppen nu!! Annat än förra året då jag nästan såg för lång ut för henne så liten som hon var. Nu känner jag mig som en liten ärta ;)

Lämna en kommentar till inlägget: