Nöjda ponnysarIbland är det skönt att få gå in i ett enklare upplägg med hästarna, speciellt när jag och Kimmie slitit hela våren på att få alla moment att sitta! Just nu tar vi allting helcoolt, varvar uteritter med jogging på banan. Man kan inte vara igång jämt, måste vila också. Nästa vecka börjar vi dock trappa upp det lite igen. 

Kan få lite panik över att nästa tävling (Dagstorp) är om flera veckor, får liksom inte fram någon vettig plan över hur jag ska lägga upp allting. Programmen innehåller dessutom inga smärre svårigheter, dvs inga öppnor, slutor eller enkla byten. Blir mest att jag får träna på detaljerna, att göra det mesta bättre än vad det redan är och det är ju svårt när Kimmie redan är bra ;)

Eddie fick sig en liten promenad med sällskap idag och då var han nöjd ;) Han behöver mycket variation den gubben annars ledsnar han på livet, eller snarare surar på mig haha. Imorgon får jag se om han går att tömköra ut igen, beror på om han är lika tossig som igår <3

Sedan måste jag säga att jag är otroligt less på vädret, vaknade och det var sol och varmt och nu kom regnet. Jaja bara det rättar till sig vid midsommar ;)

Ser ni utsikten det var från banan på Tjörn? Helt magiskt!!!

Kommentarer:

1 Jossan:

skriven

Men vilken fantastisk utsikt att rida till! :)

Du dom är dressyrtjej, vet du om det är kavajtvång på en lokal LC:1, eller om man som på lokalnivå i hoppning får rida i en finare tröja eller klubbjacka? :)

Svar: Gissar att det borde stå i TR, men har sett andra rida i klubbtröjor osv, men om de fått dispans från domaren vet jag inte - under sommaren får man ofta dispans när det är varmt :) Vilken klass du rider spelar ingen särskild roll men inom dressyren är man väldigt noga med klädseln, du MÅSTE komma till en prisutdelning med hjälm, stövlar osv :)
Så mitt tips, kolla TR!
Marika Yngvesson - Elitryttaren

Lämna en kommentar till inlägget: