Nu sitter dem, äntligen!!Fick gå upp jättetidigt och rida idag eftersom att jag och syrran ska till Hunnebostrand idag (vilket jag inte berättat hehe...). Trots det var inte Kimmie särskilt morgonpigg utan riktigt vass idag, insåg att jag måste rida på ett skarpare bett sådana dagar eftersom att jag annars blir för hård i handen och då står hon och galopperar på stället. I det läget måste jag lätta på handen och trycka på för sånt får inte hända på banan!

Avslutade med att rida upp Lagtävlansprogrammet eftersom att det är det programmet jag kommer lägga mest krut på i några veckor nu. Det är ju ett av programmen som jag rider under Dagstorp och det tillsammans med La:1 kan ta mig till final. Men La:1 har vi ridit så många gånger så vi kan den nu! I vilket fall fick hon till en fantastisk travökning i slutet! Just ökningarna har vi haft lite problem med eftersom jag inte vet hur jag ska rida henne. Har blivit att hon bara springer på så blir det varken ökning eller längning på steget utan bara små kvicka ponnyben. Men idag satt dem och det är så härligt att äntligen greppa hur jag ska rida henne!!

Som jag skrev igår under mina 5 sanningar om mig själv så måste jag bli bättre på att planera och jag har kommit på mig själv nu att skapa teman för varje vecka. En vecka fokuserar vi på skolorna, en vecka på byterna osv, oavsett om det är dressyrpass på banan eller en simpel uteritt. Ska sätta mig och fixa med planeringen ikväll :)

Nu ska jag möta upp syrran och sedan bär det av till Hunnebo! Ha det bra!

Ni får stå ut med alla bilder jag lägger upp ifrån Tjörn, ska försöka ladda över bilderna från kameran ikväll också men igår gick det inte :/

Lämna en kommentar till inlägget: