Hur kan min häst bajsa så mycket?

Inleder med att försöka få lite förståelse av mina läsare, hur kan Kimpis bajsa så jäkla mycket på en gång när hon är så liiiiiten? Hon är liksom liten i hela kroppen (stor med alla muskler visserligen) och hon har faktiskt kommit ner i ett B-ponny täcke... Nåväl hehe.

I vilket fall som helst red jag Kimmie i paddocken med intervaller i galopp för att stärka konditionen. Jag tänkte att om jag galopperar 3 minuter och skrittar 3, och gör så 5 gånger lär det nog vara lagom jobbigt. Tror ni att Kimmie var trött? Nepp.... Blev nästan lite rädd över hur bra kondis hon faktiskt har men samtidigt väldigt väldigt VÄLDIGT roligt också att få bevis på hur mycket vi arbetar!

Eddie fick tänka desto mer idag, tränade lite horsemanship i paddocken. Igår vid lastningen kändes han väldigt osäker i situationen och något istadig så jag tränade på kommunikationen oss emellan. Sedan ska vi lastträna lördag, söndag, måndag och förhoppningsvis komma iväg till veterinären på tisdag. Skjuter mig själv om vi inte gör det...

Ha det bra!

Följ mig gärna på Instagram; @marika_dressage

Lämna en kommentar till inlägget: