Blev överlycklig för lite arbete!Glömde berätta igår hur fruktansvärt glad Eddie blev när jag tömkörde honom. Först ut en liten promenad och det var tur jag hade mamma med mig så hon kunde gå före medan jag trasslade med linorna, haha. Han blev dock lite för hetsig så vi var tvungna att vända hemåt igen, knasponnyn! Väl i paddocken fick jag honom lugnare och han arbetade på fint! I vanliga fall kan han bli lite grinig när man viftar med spöet och vill att han ska fram men inte idag inte! Han ökade farten och tog för sig ännu mer. Tänkte inte så mycket på formen men den satt bra i alla fall ;)

Idag åker jag till stallet nu på morgonen och rider/arbetar båda hästarna. Kimmie i paddocken och Eddie ska skrittas för hand. Viktigt att vi sätter igång honom noga nu och inte förhastar oss fram, då blir det inge bra.. Hoppas han är lite mer avspänd idag bara ;)

Ha en bra dag!Direkt efter han fått arbeta och blev utsläppt i hagen igen, släppte han mig inte ur blicken - precis som Kimmie kan vara när vi haft våra bästa pass! Han stod och hängde vid grinden, mullrade när jag gick förbi och tittade efter mig. Ååååh mitt hjärta smälte <3

Lämna en kommentar till inlägget: