Tankar inför DagstorpdäNu är det så fruktansvärt nära, imorgon åker vi!! Jag är så himla taggad inför detta och har egentligen viljat åka dit i ett helt år nu. Sedan kom saker och ting emellan och jag kunde inte anmäla mig ändå, men det löste sig och nu får jag alltså åka ner!

Första tävlingsdagen, Fredag, går i LA:1. Min tanke är att prestera så bra som möjligt där för att sedan nästa dag kunna ta det lite lugnare i Lagtävlansprogrammet som inte är vårt favoritprogram ;) Till final går 35% av de bäst presterande ryttarna och självklart rider jag för en plats där! Då går det i LA:2 vilket vi aldrig ridit förut!

Har självklart satt upp mål över hur höga mina procent ska vara men eftersom jag inte ridit för någon utav domarna tidigare kommer jag ha målen ganska lösa och inte så höga krav.

Så idag ska allt det sista inhandlas, några foderhinkar till Kimmie, en till spann att ha som krubba där nere och sadeltvål, eftersom min gamla lyckades ligga i solen och smälta sönder... Kimmie, Roxy och Eddie ska motioneras, ska till mataffären för att handla in det sista, ska till en klubbvän och lämna min sadellåda där så hon tar med den ner, sedan hem till Frida och packa in så gott som ALL utrustning. Puh!

Lämna en kommentar till inlägget: