SnabbinläggTyvärr har appen som jag använder till att försöka uppdatera er sagt upp sig så har jättesvårt att ens kunna skriva.. Tänkte i alla fall slänga in ett snabbinlägg.

Idag ska Kimmie ut och galopperas igen, hon har varit lite ofokuserad på mig i paddocken det senaste men varit bättre i skogen. Så turligt nog sa schemat en uteritt och galoppera idag vilket ju var väldigt passande. Eftersom det är ny vecka är det även nytt tema och jag lämnar alla bakdelsvändningar, överstrykningar och (enkla) enkla byten bakom oss och blickar mot travökningar, galoppens styrka och övergångar. Men eftersom detta är sista veckan före Dagstorp kommer jag genrepa lite också. Därför valde jag den säkraste biten till sista veckan för att kunna rätta till det osäkra.

Eddie händer det inte så mycket med, han skrittas - ibland som handhäst och ibland som promenadponny. Men nu i veckan kommer jag börja träna en annans häst så då blir det lite mer händelser på hästfronten ;)

Snart är det ju meeting för min och Kimpis del och jag tänkte skriva mina planer inför det om nu appen vill fungera... Det är ju vårt första meeting tillsammans så många funderingar kring hur Kimmie kommer vara och om det kommer påverka våra prestationer.
Vi hörs!
 
Kimmie från ett pass i förrgår <3

Lämna en kommentar till inlägget: