Mina hästar är bäst!* Inlägget blev inte publicerat igår kväll så får ju publicera det nu då istället* 

Det är en fantastisk känsla att bara kunna sitta och le på hästryggen. Mungiporna letar sig upp mot öronen och allt känns bara så perfekt. Mamma stod utanför och berömde över hur fruktansvärt fina vi var och jag kunde inte mer än att bara njuta av känslan!

Jag och Kimmie har utvecklats så otroligt mycket, bara den senaste månaden. Jag kunde för att ta några exempel inte göra enkla byten, ökningar i trav eller samla upp galoppen efter en ökning. Men idag fick jag verkligen bevis på att ALLA timmar i sadeln varit värdefulla. Och nu kan vi allt det där som vi inte kunde för någon månad sedan.

Sedan får vi inte glömma prins E, som överraskade med lastningen idag! Åkte iväg en runda med honom och sedan lasta ut och sedan in igen. Han var med på noterna! Han fick sig en skrittrunda ner till sjön och badade, både sig själv och mamma som inte riktigt ville bli lika blöt som han ;)

Jag nyper mig själv i armen, på riktigt. Det är coolt att känna att träning ger resultat och speciellt när det inte är en färdig häst som jag sitter på. Jag funderar alltid över hur långt jag och Kimmie skulle komma och det vet jag inte än, men jag vet att det är väldigt långt!
Lämna en kommentar till inlägget: