Igång!Hej!
Idag har jag jobbat från 8-13 och därefter tog jag stallet. Kimmie var pigg (väntat) men riktigt fin! Hon blir gärna lite stark och tycker det är roligt att få arbeta men så länge jag kan reglera henne är det inget att bekymra sig över. Brukar gasa upp på långsidan och därefter ner i samlad galopp för att kolla om hon är med på noterna, svaret är oftast ja ;). Tränade bakdelsvändningar vilket är vår största svårighet nu och även överstrykningar. Ska gå in och läsa mer på TR om dessa 2 momenten då jag, främst i överstrykningarna, inte vet vad domaren tittar på. Avslutade med att släppa henne på lite lösare tyglar och låta henne galoppera på. Brukar aldrig under några omständigheter släppa henne men hon behövde få sträcka ut, nu när hon går i mindre hage för att banta ;) 
 
Eddie fick följa med som handhäst på avskrittningen av Kimmie. Hon måste ju vara himla nöjd nu som efter varenda pass får skritta ut i skogen! Eddie är nog också rätt nöjd för att ha sällskap på alla sina skrittrundor. 
 
Vet att jag varit lite kass på att uppdatera och sådär nu, men (det finns alltid en förklaring haha) det blir ju så när jag jobbar och har två hästar, är igång hela tiden! Om några veckor ska jag även träna en till D-ponny vilket kommer bli superskojjigt och ge mig ännu mer erfarenhet :) Ska bli bättre på att skriva tidsinställda inlägg och framför allt ha kameran till hands lite oftare så det blir roligare inlägg!
 

Lämna en kommentar till inlägget: