Fan va bra hästar jag har!!Red tidigt imorse för att hinna med lite annat över dagen. Först ut var Kimmie och Eddie som handhäst och de skrittades till sjön. Av någon anledning hade jag lindat Kimmies ben (??!) och lindorna blev ju självklart pissblöta och fick bytas ut mot ett par torra benskydd när vi kom hem igen. Eddie plaskade och var överlycklig!

Väl tillbaka red jag igenom La:1 på Kimmie och hade tanken att jag skulle göra om fraser som inte gått så bra. Men jag kunde faktiskt inte klaga på hur hon genomförde programmet, möjligtvis att hon tog lite lite mark i ena travökningen och sedan samlade jag henne för sent i galoppen så det gick från mellangalopp till arbetstrav vilket ju inte blir så bra ;) Så tragglade lite på det och sedan var jag nöjd!

Roxy red jag ut och klättrade och hon tyckte det var dödens men hon gjorde det utan att klaga ;) Läste i en veterinär-artikel att man inte ska klättra med sneda hästar och Roxy är lite starkare i ena varvet, därför fick jag hjälpa henne lite med ställningen så hon jobbade på lika på båda sidorna. Duktig ponny och dessutom väldigt klok!

Lämna en kommentar till inlägget: