Eddie-tankarGod morgon!
Har nästan stigit upp, ligger i sängen med ipaden på magen lite först hihi. Har alla mina filmer med Kimmie på den och det är SÅ inspirerande att kolla tillbaka och se vad som skett genom månaderna. Kan garva ihjäl mig åt att jag hade henne i "samlad galopp" men att det i själva verket nästan var sken hahaha!! Nu för tiden känns det som att jag skulle kunna hålla henne i samlad flera timmar bara för att det är så fruktansvärt härligt att sitta på hästryggen och veta att vi tränat upp den under hela vintern och nu sitter den! Ska ta och visa er någon dag hur det såg ut innan så förstår ni vad jag menar :)

När jag ätit frukost åker jag till stallet och rider Kimpis och promenerar Eddie. Jag hade planen om att sitta upp på honom idag men eftersom han inte är vetcheckad än stryker vi det omedelbart. 
Igår kände jag dock att om jag suttit på honom hade han gjort allt jag bett om och lite till. Hans humör var på topp och då skulle man passat på #livetmedenvalack ;) Efter att de är arbetade ska Kimpis eventuellt löshoppas (beroende på underlaget) och Eddie ska lastas.

Eftersom jag inte rider honom nu får jag ta och bjuda på en bild från arkivet, 2013. Det året var vi verkligen på topp! Till och med lastningen funkade superbra haha. Önskar inombords att jag slutade växa någon gång då, men och andra sidan hade jag inte fått chansen att köpa Kimmie då. Allting har en mening ;)


Lämna en kommentar till inlägget: