Dagstorp meetingTänkte jag skulle skriva ner lite tankar och så inför kommande veckas starter i Dagstorp, det är ju mitt och Kimmies första meeting tillsammans!

Vi anländer på torsdag eftermiddag är tanken, jag åker tillsammans med Frida så har inte så bra koll hehe. Planen är att tömköra tidigt som sjutton på morgonen och sedan låta henne gå i hagen i ett par timmar innan det blir dags för avfärd.

Sedan är det tävling fredag - söndag med en klass/dag. Första blir LA:1, andra Lagtävlansprogrammet och kommer vi till final blir det LA:2, annars consolation vilket går i LA:1 men jag satsar helhjärtat på finalen.

Jag och Frida med team kommer att bo på hotell och hästarna kommer vara uppstallade på anläggningen, superlyxigt!! Tänk att vakna på morgonen i en mjuk säng och sedan njuta av hotellfrukost medan klubbkompisarna får bo i husvagn och inte ens hälften så god frukost som vi får haha!

Ser verkligen fram emot vad Dagstorp har att erbjuda, har nästan bara hört positivt om tävlingarna. Är ju en väldigt stor tävlingsvecka med både häst- och ponnyhoppning. Frida som var där förra året berättar att det är som ett litet mini-Falsterbo med montrar och annat skoj!

Längre fram tänkte jag dela med mig av mina mål inför tävlingarna så då får ni veta lite mer i detalj :)

Lämna en kommentar till inlägget: