3 hästar motioneradeDagens guldstjärna går lätt till Roxy idag! Var 4:e gången jag red henne nu och hon utvecklas hela tiden. Idag fick jag till en fin och rund form och ett bra tryck i gångarterna, det tar sig för hopphästen med ;)

Gick en promenad med Eddie och han höll väl sig lugn ända till vi nästan var hemma igen. Då gnägga han och hingstade sig som bara den... 17 år och fortfarande inte insett att han är valack ;)

Kimmie fick ett tufft tömkörningspass som tyvärr inte gick så bra. Lyssnade inte så mycket på mina signaler och så. Det är tur att jag inte tävlar i tömkörning :D Dessvärre känner jag igen den känslan som alltid kommer före tävling. Funkar inte någonting så blir jag jättestressad och får panik vilket är något jag måste jobba på!!!

Nu ska jag alldeles strax släppa ut hästarna, de ska äta upp sitt kvällshö bara innan de får komma ut i sina efterlängtade hagar :)

Önskar förresten jag kunde bjudit er på en jättefin bild på Kimmie som jag tog innan jag börjat jobba henne, men eftersom bloggappen strular blir det en annan dag :)

Lämna en kommentar till inlägget: