Nu bara kör vi!!


Efter gårdagens start i Lagtävlansprogrammet var jag riktigt ledsen. Red bara rätt ut i skogen och grät. Var så fruktansvärt missnöjd med procenten, även fast jag tycker att ritten förtjänade det. Jag försökte länge komma på vad det var som gjorde det, jag hade ju helt ändrat plan över framridningen. Jag skrittade ut i 25 min, därefter i manegen där det inte var alls många ekipage och sedan in på banan. Allt funkade bra tills vi fick startsignal. Då brast energin och framför allt schvunget i hennes steg som vi tränat upp.. 64% blev det.
 
Idag kör vi B-finalen, trots allt otroligt att jag var näst utanför intagningen till A-finalen men känner mig väldigt nöjd med att inte rida där ändå. Jag har analyserat mina filmer och kommer att lägga upp ytterligare en ny plan idag. Håll tummarna 11:42, då gör jag min sista start här i Dagstorp :)
Permalink Kategori: Vardagsinlägg Kommentarer (0)

Hinner inte lägga mig förrän jag går upp


Dagen har bokstavligt talat gått i ett! Först till stallet och rida alla 3, sedan hem, sedan till stallet igen och packa in saker och åka vidare med allt till Frida vars bil nu är fullproppad med hö. Sedan till stan och handla massa nödvändigheter, därefter till mormor och morfar och sedan till Matilda som tar hand om sadelskåpet och nu är vi på väg till stallet en sista gång för att släppa ut hästarna. 
 
Blir till att gå upp snortidigt imorgon eftersom jag envisas med att rida alla hästarna och schamponera Kimmie innan vi måste lämna stallet kl 9:45... Wish me luck.....
 
Permalink Kategori: Vardagsinlägg Kommentarer (2)

Tankar inför Dagstorpdä


Nu är det så fruktansvärt nära, imorgon åker vi!! Jag är så himla taggad inför detta och har egentligen viljat åka dit i ett helt år nu. Sedan kom saker och ting emellan och jag kunde inte anmäla mig ändå, men det löste sig och nu får jag alltså åka ner!

Första tävlingsdagen, Fredag, går i LA:1. Min tanke är att prestera så bra som möjligt där för att sedan nästa dag kunna ta det lite lugnare i Lagtävlansprogrammet som inte är vårt favoritprogram ;) Till final går 35% av de bäst presterande ryttarna och självklart rider jag för en plats där! Då går det i LA:2 vilket vi aldrig ridit förut!

Har självklart satt upp mål över hur höga mina procent ska vara men eftersom jag inte ridit för någon utav domarna tidigare kommer jag ha målen ganska lösa och inte så höga krav.

Så idag ska allt det sista inhandlas, några foderhinkar till Kimmie, en till spann att ha som krubba där nere och sadeltvål, eftersom min gamla lyckades ligga i solen och smälta sönder... Kimmie, Roxy och Eddie ska motioneras, ska till mataffären för att handla in det sista, ska till en klubbvän och lämna min sadellåda där så hon tar med den ner, sedan hem till Frida och packa in så gott som ALL utrustning. Puh!

Permalink Kategori: Vardagsinlägg Kommentarer (0)