StorhästSista dagarna på lovet gick verkligen som i ett nafs. Jobbade verkligen in i det sista tisdag, torsdag, fredag och lördag, 8-16. Och så har Kimmie satts igång igen ju, shit hon har verkligen mognat över denna vilan. Hon har fått sånt fint flyt i traven, inte alls lika markbunden. Samtidigt ser jag ju också att magen blivit rundare i takt med att hon gått på bete och den ska jobbas bort innan vi startar i elitserien om exakt 2 veckor!!
 
Idag var jag på storhäst tävling med Frida som startade. Wow jag är så impad över att kunna ratta runt höghusen på kortbanor och är verkligen taggad på storhäst. Så många som tycker att jag ska köpa en häst som är si och så och ska kunna det och det och vara sån och sån. Men jag vet precis vad jag ska köpa och den planen blev jag ännu säkrare på efter idag.
 
På tisdag är det dags att kicka igång 2:a året på gymnasiet och ska bli spännande men är samtidigt orolig att skolan ska ta över min satsning med Kimmie. Angående min skada så har den (äntligen) börjat läka fint, fick lindat om det sist på akuten men på eftermiddagen slutade det med en djup frustration över att inte kunna rida med det ordentligt = det rök några dagar för tidigt... Jaja...

Lämna en kommentar till inlägget: