SnabbinläggHej alla som fortfarande tycker min blogg är intressant trots att jag inte kan ladda upp bilder :D

Började andra året på gymnasiet igår och känns varken tråkigt eller kul. De sista veckorna har jag funderat (löst) på att byta till ett idrottsgymnasie som inte blandar in sin idrott, alltså dagarna är schemalagda så man ska ha ordentligt med tid till sin sport efteråt. Men jag tänker att jag går hela 2:an här så får vi se om det känns värt att byta till 3:an. Just nu känner jag att jag hinner matcha min satsning med hästarna samtidigt som jag går i skolan.

Igår hade jag en halvkass dag med Kimmie. Hon var inte med mig och jag fick inte bakbenen under henne = fruktansvärt dåliga travökningar. Men hon gick fint över cavalettin som jag hade lagt fram och kan tänka mig att det tog på henne en del. Efteråt tog jag av sadeln och tog Eddie som handhäst och skrittade till sjön. Och shit vad han blev lycklig!!! Ja han älskar definitivt att bada och blötte ner hela sig (+ mig och Kimmie) med en gång...

Idag blir det Karina-träning igen vilket jag är riktigt tagg på. Både Eddie och Kimmie skoddes i söndags och jag och hovis skämtade om att Kimmie skulle få ett par skor som ger henne bättre schvung nu när vi ska vara med i elitserien! Får se om Kimmie har lite finare benlyft idag på träningen ;)

Hadeeee!

Kommentarer:

1 Elin:

skriven

Vad roligt med Karina-träning!

2 Sophie Lundberg:

skriven

Hoppas du hade en jättetrevlig dag i skolan! Ta vara på det :) De sista åren går väldigt fort...

Lämna en kommentar till inlägget: