SkadaSnabbinlägg.
Ibland blir jag bara så himla himla HIMLA trött på en sak inom ridsporten och det är skador. Tack och lov var det ingen av hästarna som var skadade nu utan jag, som blev klämd i grimskaftet när jag höll både Eddie och Kimmie i det och de skenade iväg och jag fastna.

Först och främst har jag väldigt svårt för skador och blev direkt väldigt snurrig och fick be en i stallet fånga in mina hästar och ta in dem så jag kunde lägga mig ner. Åkte senare in till akuten där man konstaterade att det behövde röntgas, skickades till ny akutmottagning som sa att lillfingret såg brutet ut men röntgen var stängd. Tillbaka imorgon var beskedet, före kl 16 då de stängde. Kom tillbaka dagen där på kl 14 och röntgen var stängd?? Åker till Varbergs röntgen där även de säger att det ser brutet ut. Blir äntligen röntgad och tillbakaskickad till akutmottagning nr 2 som säger att allt är bra????

Kan tillägga att jag under dag 1 fick stödband och liknande för att hålla "frakturen" på plats och under dag 2 var allting fine?

Fingret är dock snett, svullet, gör ont och går inte att röra på. Men röntgen är ändå röntgen och jag borde självklart lita på resultatet men gör inte det ändå... Jaja vi för väl se... Ska rida idag och känna på det i alla fall...

Lämna en kommentar till inlägget: