Sista dagen - En 4:e platsVar ju sjukt missnöjd över mina 66% i LA:1 och 64% i Lagtävlansprogrammet men sista dagen kändes det bättre och vi fick 67%. Hade dock utan den jääääättegrova missen (galoppinslag före att jag skulle fattat galopp) fått 68% men placeringsmässigt hade det inte spelat någon roll. Red alltså B-finalen vilket jag var nöjd över att göra då eliten försvann ur min klass och jag hade större chans att briljera, vilket jag ju gjorde.

Sammantaget tycker jag att jag har presterat väl under Dagstorp, men det fanns några pusselbitar som saknades. Jag har analyserat många filmer och min tanke är att jag spänner mig inne på banan. ALDRIG nervös, BARA taggad och så var det där nere också. Men det är möjligt att jag låser mig och då låser jag även Kimmie. Hon hade inte alls det vilandet på stegen och det schvunget vi övat fram hemma. Men allt detta skyller jag som sagt på mig för Kimmie har varit så underbart duktig, hon har sovit borta och tävlat för första gången i hennes liv och jag med. Jag hade hela tiden i beredskap att hon inte skulle palla meetinglivet och att jag helt enkelt skulle få avbryta, men hon tyckte nog det var lite mysigt!

Nu väntas 14 dagars "vila" för Kimmie. Hon ska ut i skogen och få traska på. Barbackaritter varvat med skrittpromenader men även fysiskt krävande pass på grusvägarna, eftersom hon ledsnar om hon blir helt utan arbete..

Älskar fortfarande att jag måste ladda upp arkivbilder...

Lämna en kommentar till inlägget: