Läget just nuInte varit inne här på ett tag så tänkte det kan vara bra att stämma av läget å sådär ;) Mycket har faktiskt hänt det senaste och ska försöka få med allt i ett inlägg.

Kimmie har fortfarande vila, men är under upptrappning nu för att sättas igång nästa vecka. I torsdags inleddes Eddies sommarvila så han går på grönbete 24/7 och är dunderfet samtidigt som Roxys ägare kom hem nu i helgen. Pang bom gick det från att aktivt träna 3 hästar till att knappt rida 1, vad hände här liksom? ;) Även fast hästarna har vila vill jag inte vila, jag är så jäääääääkla taggad på att få komma ut nu.

Har även planerat klart höstens tävlingssäsong. Fanns egentligen fler tävlingar jag gärna hade åkt på men det gäller att åka på de som kommer gynna min och Kimmies framtid och jag tror på att välja ut klasser med omsorg istället för att åka på varenda möjliga tävling. Därför har jag varsamt pekat ut vilka jag ska vara med på. Klasserna lite oklara fortfarande men såhär ser det ut:

4/9 - Himledalens RK La:1 & La:P1
11/9 - Bollebygds RK La:P1 & FEI inledande (dock osäkert, ännu, är för tillfället anmäld till La:1 istället för FEI)
18/9 - Billdals RK La:1 & La:P2
9/10 - Vänersborgs RK La:P1 & FEI inledande
4/11 - Nordhallands RK Nationell FEI inledande

Som sagt klassbyten kommer säkert att göras. Är dessutom osäker på om jag åker till Nordhalland då detta är Lag SM och konkurrensen kan bli för tuff för oss eftersom vi bara kommer att ha ridit FEI två gånger före. Jag låter de två gångerna få tala innan jag anmäler mig dit!

Blir ju lite nervös över att se min egen tävlingsplanering, är det JAG och KIMMIE som ska genomföra detta? Förra året vid denna tiden tävlade vi lokala LC och LB, hur gick detta till haha? Bra nog börjar Karina-träningarna på onsdag! Har även lagt upp ett träningsschema som är planerat i flera veckor fram som jag hoppas ska vara bra för oss!

Lämna en kommentar till inlägget: