Snabbinlägg


Hej alla som fortfarande tycker min blogg är intressant trots att jag inte kan ladda upp bilder :D

Började andra året på gymnasiet igår och känns varken tråkigt eller kul. De sista veckorna har jag funderat (löst) på att byta till ett idrottsgymnasie som inte blandar in sin idrott, alltså dagarna är schemalagda så man ska ha ordentligt med tid till sin sport efteråt. Men jag tänker att jag går hela 2:an här så får vi se om det känns värt att byta till 3:an. Just nu känner jag att jag hinner matcha min satsning med hästarna samtidigt som jag går i skolan.

Igår hade jag en halvkass dag med Kimmie. Hon var inte med mig och jag fick inte bakbenen under henne = fruktansvärt dåliga travökningar. Men hon gick fint över cavalettin som jag hade lagt fram och kan tänka mig att det tog på henne en del. Efteråt tog jag av sadeln och tog Eddie som handhäst och skrittade till sjön. Och shit vad han blev lycklig!!! Ja han älskar definitivt att bada och blötte ner hela sig (+ mig och Kimmie) med en gång...

Idag blir det Karina-träning igen vilket jag är riktigt tagg på. Både Eddie och Kimmie skoddes i söndags och jag och hovis skämtade om att Kimmie skulle få ett par skor som ger henne bättre schvung nu när vi ska vara med i elitserien! Får se om Kimmie har lite finare benlyft idag på träningen ;)

Hadeeee!
Permalink Kategori: Vardagsinlägg Kommentarer (2)

Storhäst


Sista dagarna på lovet gick verkligen som i ett nafs. Jobbade verkligen in i det sista tisdag, torsdag, fredag och lördag, 8-16. Och så har Kimmie satts igång igen ju, shit hon har verkligen mognat över denna vilan. Hon har fått sånt fint flyt i traven, inte alls lika markbunden. Samtidigt ser jag ju också att magen blivit rundare i takt med att hon gått på bete och den ska jobbas bort innan vi startar i elitserien om exakt 2 veckor!!
 
Idag var jag på storhäst tävling med Frida som startade. Wow jag är så impad över att kunna ratta runt höghusen på kortbanor och är verkligen taggad på storhäst. Så många som tycker att jag ska köpa en häst som är si och så och ska kunna det och det och vara sån och sån. Men jag vet precis vad jag ska köpa och den planen blev jag ännu säkrare på efter idag.
 
På tisdag är det dags att kicka igång 2:a året på gymnasiet och ska bli spännande men är samtidigt orolig att skolan ska ta över min satsning med Kimmie. Angående min skada så har den (äntligen) börjat läka fint, fick lindat om det sist på akuten men på eftermiddagen slutade det med en djup frustration över att inte kunna rida med det ordentligt = det rök några dagar för tidigt... Jaja...
Permalink Kategori: Vardagsinlägg Kommentarer (0)

Akuten för 3:e gången


Störtlöjligt egentligen, men jag skadade mig ju förra veckan och det blir inte bättre. Väldigt frustrerande eftersom att jag blir begränsad i nästan allt jag gör. Tack och lov kan jag i alla fall rida även fast det inte känns jätteoptimalt. Men i höst startar jag och Kimmie elitserien och då kan man inte ligga på latsidan...
 
Sedan ska jag hänga med Frida över dagen och vi hade tänkt att åka till stranden. Ikväll blir det Karina-träning (äntligen). Kimmie har verkligen utvecklats över vilan och blivit mer stabil. Hon hinner med att vila bättre på steget och igår när jag tog fram cavaletti hetsade hon inte upp sig utan travade över bommarna en efter en (fast i början trodde hon att man skulle hoppa över alla bommar med en gång ;))
 
Hoppas ni får en fin dag!
Permalink Kategori: Vardagsinlägg Kommentarer (1)