Planen nu* Starta LA med Kimmie nu i höst. Vilken tävling beror lite på, antingen på Varbergs ridklubb eller en lång tripp ner mot Skåneland!

* Kimmie ska få en härlig vintervila på ca  1 månad. Kommer skrittas sporadiskt 2-3 gånger i veckan och sista veckan innan jullovet kommer hon att stå helt. Efter jul kommer hon sättas igång igen, redo för en ny tävlingssäsong!

* Till våren vill jag köpa ytterligare en ponny OM jag har tid och hittar just DEN ponnyn. Måste känna efter med skolan och Kimmie, om det finns utrymme för en liten liten 3-årig Connemara eller New Forrest som jag kan kvala ungponnychampionat och ungponny SM med. Kräver tid, ork och pengar.

* Hösten 2016 vill jag starta LA:P1 efter att ha ridit ett meeting under sommaren långt ner i landet. Ett meeting jag satsat på sedan denna våren. Skulle vara coolt att nosa på FEI inledande 2012, programmet verkar inte jättesvårt faktiskt :D

* Våren 2017 vill jag gå upp på storhäst. Beroende på om jag köper ytterligare en ponny nu till våren eller inte kommer jag fortfarande behålla Kimmie så jag kan tävla henne samtidigt som jag rider storhäst. Jag behöver nödvändigtvis inte köpa en egen häst utan kan tänka mig att tävla någon annans hästar upp på MSV nivå för att skaffa rutin.


Guldponnyn med väääärldens kapacitet!!Kommentarer:

1 Malin:

skriven

Duktig du är på att sätta upp långsiktiga mål! Jag är usel på det, haha ;)

Lämna en kommentar till inlägget: