Låååång förklaring (Elitsatsning 2016)Jag har varit väldigt inaktiv på bloggen. Vet inte om jag ska säga förlåt, det är ju för min skull jag bloggar liksom ;) Känner att om jag nu kallas elitryttaren, borde jag ju inte kallas elitbloggaren med tanke på hur få inlägg jag gjort.
Men har tappat motivationen så fruktansvärt mycket, mycket på grund av mitt föregående inlägg egentligen. Har kanske inte mycket att göra med bloggen men ändå att man tappar lusten för att ens fortsätta vad man håller på med. Jag vann klassen jag ställde upp i, men fick inte ta emot mitt pris, trots snack med överdomaren, långa utredningar och telefonsamtal till Svenska ridsportsförbundet. Men det gick inte att överklaga.

Trots det kommer jag att göra en elitsatsning till år 2016. Mer taggad än någonsin kommer jag att lägga ALL min tid och energi på att utvecklas och bli just det jag vill bli, bäst i dressyr. Jag läser den svåraste linjen på gymnasiet och utöver det massa träning med hästarna. Om/När vi får hem Eddie, kommer jag, han och Kimmie åka ut på många tävlingar tillsammans för att utvecklas och bli bättre. Stannar Eddie, kommer jag köpa mig en ungponny för att tävla upp den. För mig räcker det inte med att lulla runt på lokala tävlingar, jag vill så mycket mer och vill bli så mycket bättre.

Jag har ridit i 11 år. Jag har gett upp så många andra saker som jag hade chansen att lyckas med. Jag spelade fiol från att jag var 6 år, fick stipendier och massa lovord men valde att sluta, för att jag ville fokusera på hästarna. Många idoler som såg potentialen i mig men jag ville inte bli elitviolinist. Jag hoppar med kaninerna men väljer att sluta till årsskiftet, för att jag vill lägga fokus på mina hästar. Jag hoppade innan massa hopptävlingar med Eddie, men valde att ge upp drömmen om att hoppa 150 i Scandinavium, istället vill jag rida till eget kürprogram och fightas mot toppen. Men framför allt så tränar jag i timmar och utöver det lägger massa tid på att skapa band med mina hästar, för att bli bra. Jag vill så jävla mycket mer rent ut sagt, än att vara lite bra på olika saker. Jag vill istället vara världsbäst på något.

Jag tror att alla någon gång i livet får sin chans och min chans kommer kanske nu. Det är svårare att kasta sig in i eliten ju längre tid som går och därför vill jag försöka redan nu. Jag har en tränare som tror på mig och Kimmie och som lägger ner tid på att träna oss privat. Jag och Eddie kom till LA på väldigt kort tid och väldigt lite träning. Skulle jag fortsätta bygga på det kan vi komma hur långt som helst. Och om inte, garanterar jag att det finns en ny stjärna till mig som ligger på annons på hästnet.

Vet att jag ofta pratar om mina mål och satsningar och detta inlägget blev inget undantag. Men jag vill så mycket annat än att blogga och därför är det som det är... Jag blir hellre Queen of dressage än Queen of bloggvärlden ;)
Med andra ord, blir det inte så stabil bloggning.
 Marika Yngvesson in business... :)
 

Kommentarer:

1 Annie:

skriven

Tråkigt med bloggen :/... men roligt att du vill satsa på dressyren! :)

Lämna en kommentar till inlägget: