Först nu är det lugnt... Fast inte riktigtVarit igång sedan kl 07 imorse. Jobbade som alltid på lördagar.
Var sedan i stallet och mockade, fodrade och tömkörde min guldstjärna. Har för tillfället ingen tömkörningsgjord så använder sadeln istället vilket är skitjobbigt för linorna skaver emot och kilar sig fast under. Puh...
Därefter åkte jag hem och pluggade i ca 4 timmar. Ganska tröga timmar om man säger så, men nu är jag ikapp igen. Så är det när man går natur och har häst att sköta på vardagarna, haha!
 
Under eftermiddagen var jag ute och sprang i 30 min. Riktigt skönt verkligen och har inte sprungit på ett tag. Trodde det skulle kännas tyngre eftersom jag fick springa med höga knän större delen av rundan men icke! Den var dock inte många kilometrar lång, men hinner jag imorgon tar jag en på 5 km.
Efter min lilla tur åkte jag tillbaka till stallet igen och knoppade Kimmie. Hon blev snygg som alltid men stackarn fick stå ut med alla knott som kliade när jag försökte göra henne fin (the sommarplågors is back). Nu står hon i boxen och mumsar på sitt hö, finisen.
 
Kvällen slutar dock inte för mig. Ska göra en svenskauppgift innan jag lägger mig. Upp 05:45 imorgon igen..
Förstår ibland inte hur jag orkar med mitt egna liv ;)
 
 
 
Hon är så snygg att jag ibland får nypa mig i armen för att inse att det är jag som är ryttaren till henne och att hon är min alldeles egna lilla ponny, som jag hoppas att jag ska kunna förvalta väl och ha många roliga år tillsammans med. Imorgon för ett halvårsedan blev jag världens lyckligaste tjej, för andra gången <3
 

Lämna en kommentar till inlägget: