5 pedantiska sanningar om mig- Jag kan verkligen inte rida ett enda pass utan att vara fruktansvärt noggrann med hur jag vill ha det. Jag planerar dem verkligen allt från de första minutrarna tills jag studsar ner med stövlarna i sanden igen. Jag måste vara noggrann med hur Kimmie och Eddie rids och att vi har mål för varje pass.

- Jag skulle aldrig kunna låta någon annan rida igenom någon utav mina hästar. ALDRIG. Låtit 2 st rida ut på Kimmie med strikta regler och måsten, fan ta dem om det skulle gå fel ;) Aldrig att jag skulle ens låta någon peta på Kimmie såvida jag inte känt dem ett bra tag och vet hur de är med hästar. Eddie är lite annorlunda med, han anpassar sig till ryttaren, men ingen skulle få jobba varken honom eller Kimmie. Det är något jag lägger ner min energi på själv.

- Jag är fruktansvärt noggrann med mina hästars skötsel. Som när det var sommar och hästarna fick några få flugägg. Suttit i timmar och plockat bort de jävlarna, men aldrig att jag skulle låta dem sitta kvar och riskera att hästarna får det i sig.. Usch...

- Jag är lite väl noggrann med matchning av schabrak, lindor och min outfit. Jag har aldrig åkt på en enda dressyr eller hoppträning utan matchande utrustning. Ser så fruktansvärt fult ut och man känner sig inte som ett med hästen haha.. Det skär sig ;)

- Slutligen är jag fruktansvärt noggrann med min och Kimmies utrustning. Alla täckena hänger sorterade efter vilken tjocklek det är på den osv. Mamma köpte hjälmhängare till mig i vintras, men likt förbaskat envisas jag med att använda hjälmpåsen, haha!

Känner ni igen er? Eller är jag bara generellt sett överpedantisk? ;)

Här ser vi en tendens av punkt 4...? ;) 

Kommentarer:

1 Malin:

skriven

Punkt 1 stämmer så bra in på mig, haha ;)

2 Amanda:

skriven

Roligt inlägg ;)

Lämna en kommentar till inlägget: